Ilokuvafestivaali 2.-5.8. 2018

SYDÄMELLINEN KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA OSALLISTUMISELLANNE TEITTE ILOKUVAFESTIVAALISTA 2018 IHANAN HYVÄN MIELEN JUHLAN!

Ensi vuoden Ilokuvafestivaali on perinteisesti elokuun ensimmäinen viikonloppu eli 1.- 4.8. 2019!*

*Kannattaa varata majoitus hyvissä ajoin! :)

Ilokuvafestivaali on hyvän mielen, onnellisten loppujen ja kohottavien tarinoiden asialla!

Elokuvaesitysten lisäksi nautimme festivaalilla tietysti myös keskusteluista, yhdessäolosta, festivaaliklubien musiikkiannista ja ravintolan sekä kahvilan tuoreista herkuista.

Tule viihtymään kivassa seurassa - elokuu on ilokuu!

-

* Täältä löytyy jo toteutunut ohjelma:

- TORSTAIN 2.8. 2018 OHJELMA!

- PERJANTAIN 3.8. 2018 OHJELMA!

- LAUANTAIN 4.8. 2018 OHJELMA!

- SUNNUNTAIN 5.8. 2018 OHJELMA!

*Torstain teema on HISTORIAN HAVINAA - päivä huipentuu klo 20.30 Risto Jarva-seuran juhlasarjaan kotimaisista lyhytelokuvista vuosien varrelta. Näytöksen juontaa Risto Jarva-seuran puheenjohtaja, elokuvantekijä Ville Suhonen. Mykkäelokuvia säestää livenä musiikintekijä LAUNAU (Laura Naukkarinen).

* Perjantai- iltana klo 18 nähdään ennakko menestyskirjaan perustuvasta elokuvasta FAKIIRI, JOKA JUUTTUI VAATEKAAPPIIN. Klo 20 JONNA JÄRNEFELT & JUKKA LEPPILAMPI DUO konsertoivat Kulttuurisalisn festivaaliklubissa, ja sen jälkeen laulu jatkuu, kun MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN pärähtää kankaalle! Sitten nautitaan ABBAsta ja muusta 70-luvun musiikista pihalla. Yönäytöksenä puoliltaöin perjantaina WHITNEY-dokumentti laulaja Whitney Houstonin elämästä*.

(*'SURUKUVAVAROITUS'! Whitneysta ei jää hilpeä olo, nenäliinat mukaan jos uskaltaudut katsomaan!)

*Lauantaina 4.8. klo 16.15 juhlistamme PULUBOIN JA PONIN ELOKUVAN ensi-iltaa yhdessä ohjaaja Mari Rantasilan kanssa. Näytös sopii koko perheelle! Lauantai-iltana klo 20 Kulttuurisalissa hurmaa MARI RANTASILA TRIO! Myöhäisnäytöksenä lauantaina klo 22 on vielä naisten voimin toteutettu tyylikäs jalokivipuhallus OCEAN'S 8.

* Varsinkin paikallisille tiedoksi! Mäntyharjun legendaarisesta huuliharppupumpusta kertova HERRASMIESTEN HUULILLA -dokumentin maailmanensi-ilta on LA 4.8. klo 14.30 ja heti sen jälkeen huuliharpistien keikka Kinon pihalla! Tätä tapausta ei voi ohittaa!!! Vapaa pääsy!*

(*Muutaman ennakkoon ostetun lipun haltijat voivat vaihtaa lippunsa mihin tahansa muuhun näytökseen!)

* Yleisön toivomuksesta olemme sovitelleet ohjelmaan ruoka- ja kahvitaukoja! Huolto siis pelaa! Tule maistelemaan Ragu's Wokin maistuvia itämaisia herkkuja ja Kaneliässän kahvilan antimia elokuvien välillä tai muuten vain!

* Sunnuntain dokumenttipäivässä huikea kattaus - useita ennakoita ja ennennäkemättömiä aarteita!

* Festivaalipassit, päiväliput ja kertaliput saatavilla Kinolta ja torin 'matkailumökistä' 1.8. lähtien!

Tai jo nyt Holvin lippukaupasta!

P.S. Ei hätää! Saliin mahtuu! Mutta jos kovasti haluat varmistaa paikkasi, niin voit varata meilitse: liput@ilokuvafestivaali.net.

Tämän vuoden juliste julkistettiin kesäkuun lopussa - sitä saa myös ostaa Kinon infopisteestä!