Ilokuvafestivaali 1.-4.8. 2019

LAUANTAI 4.8. 2018

Liput Kinon kassalta tai ennakkoon Holvin lippukaupasta!
Aikuiset 10e/näytös - Lapset (10v ja alle) 5e/näytös - Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 8,50e/näytös
Kymmenen kerran kortti (ei henkilökohtainen) 75e / Ilokuvapassi (henkilökohtainen) 65e

 

LA 4.8. klo 10  TALO MEREN RANNALLA (La Villa) / (1h47m)

Ohj. Robert Guédiguian - Ranska 2017
Isän sairauskohtaus tuo toisistaan etääntyneet kuusikymppiset sisarukset Angèlen, Josephin ja Armandin takaisin lapsuudenkotiin autioituvassa merenrantakylässä. Ranskalaisen veteraaniohjaaja Robert Guédiguianin 20. elokuva sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlien kilpailusarjassa 2017.
ILOKERROIN: 3/5
SARJA: MAATEEMA/C'EST LA VIE!

-

LA 4.8. klo 12  HÄÄT RANSKALAISEEN TAPAAN (Le Sens de la Fete) / 
(1h 57m)

ohj. Eric Toledano and Olivier Nakache - Ranska 2017
Ranskan suuren katsojamenestyksen, Koskemattomat-elokuvan ohjaajien uusin elokuva kertoo juhlapalvelua pyörittävästä Maxista, joka saa järjestääkseen poskettoman eeppiset häät hienossa ranskalaisessa linnassa.
ILOKERROIN: 4/5

MAATEEMA/C'EST LA VIE!

-

LA 4.8. klo 14.30  HERRASMIESTEN HUULILLA / (1h)

Ohj. Jari Pollari - Suomi 2018

Tunnin dokumentti Mäntyharjun paikallisista kuuluisuuksista, huikeasta Mäntyharjun Huuliharpistit - pappapumpusta!

*VAPAA PÄÄSY!

ILOKERROIN 4/5

SARJA: DOKUMENTIT

-

RUOKA-/KAHVITAUKO! klo 15-16: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

* Mäntyharjun huuliharpistit esiintyvät!

-

LA 4.8. klo 16.15  PULUBOIN JA PONIN LEFFA / (1h30m)

Ohj. Mari Rantasila - Suomi 2018

Koulun alku lähestyy, mutta 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni Lausi) ei halua koululaiseksi. Hän pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Äidin mielestä ponileikkien on loputtava, sillä koulussa pitää käyttäytyä.

Kesän aikana Ponin elämään astuu mielikuvituskaveri Puluboi (Aapo Puusti), omanlaisensa lintumainen poika, joka rakastaa mainoksia ja pullaa ja vihaa r-kirjainta. Rämäpäisellä Puluboilla on ratkaisu Ponin ongelmiin. Kaikki tuntuu helpolta, kun beatboxaa ja syö vähän bullaa! Jännittävä kesä saa aina vain värikkäämpiä käänteitä, kun ponityttö ja lintupoika valtaavat aarteita pursuavan roskalavan ja leikkivät miten lystäävät. Puluboin ja Ponin vauhdissa koko perheen elämä menee railakkaasti uusiksi. 

Ensimmäisistä Risto Räppääjä -hittielokuvistakin tunnetun Mari Rantasilan ohjaama Puluboin ja Ponin leffa perustuu Veera Salmen huippusuosittuun Puluboi ja Poni -kirjasarjaan, jonka anarkistinen huumori on valloittanut niin lasten kuin aikuistenkin sydämet. Ilmiöksi nousseiden hahmojen riemastuttava kohellus muistuttaa kaikenikäisiä leikin ja mielikuvituksen uskomattomasta voimasta.

ILOKERROIN 4/5

SARJA: KOKO PERHEELLE! 

KATSO TRAILERI!

-

LA 4.8. klo 18.15  ISLE OF DOGS / (1h41m)

Ohj. Wes Anderson - USA 2018

12-vuotias Atari Kobayashi Megasakin kaupungista lähtee etsimään lemmikkiään Kaatopaikkasaarelta. Siellä hän ja hänen uudet sekarotuiset koiraystävänsä aloittavat eeppisen seikkailun, joka tulee määrittämään koko kaupungin kohtalon ja tulevaisuuden. Kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen sopiva animaatio 'Grand Hotel Budapestin',  'Moonrise Kingdomin', 'Darjeeling Expressin' ja 'The Fantastic Mr. Fox'-elokuvien visionääriseltä tekijältä!

ILOKERROIN 4/5

SARJA: KOKO PERHEELLE! (K7)

KATSO TRAILERI!
-

ILTAKEITTO klo 19.30-20: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

NILKKO BREWING & pienpanimon juomat pe klo 18-24 ja la klo 15-24!

-

LA 4.8. klo 20  MARI RANTASILA TRIP / Konsertti Kulttuurisalissa!

Liput 10 e paikan päältä tai heti Holvin lippukaupasta!

-

LA 4.8. klo 22 OCEAN'S 8 / (1h51m)

Ohj. Gary Ross - USA 2018

Debbie Ocean (Sandra Bullock) junailee suurta puhallusta yksinomaan naisten voimin. Mukana on tiimi alansa parhaita, hänen rikostoveristaan Lou Milleristä (Cate Blanchett) lähtien. Yhdessä he kokoavat kasaan asiantuntijajoukon: kultaseppä Amitan (Mindy Kaling), katukonna Constancen (Awkwafina), trokari Tammyn (Sarah Paulson), hakkeri Ysipallon (Rihanna) sekä muotisuunnittelija Rosen (Helena Bonham Carter).

Ryöstön kohteena on 150 miljoonaa dollaria timantteina maailmankuulun näyttelijättären kaulalla keskellä vuoden tärkeintä tapahtumaa Met-gaalaa, kaikkien katseiden alla.
ILOKERROIN: 3/5
SARJA: OHI VIUHAHTANEET/ 'OLIN MÖKILLÄ'

KATSO TRAILERI

 

- - -
Pidätämme oikeuden muutoksiin! Seuraa tätä kanavaa ja FB:tä tietääksesi niistä!