Ilokuvafestivaali 1.-4.8. 2019

VUODEN  2018  ILOKUVAFESTIVAALIN OHJELMA

- TORSTAIN 2.8. 2018 OHJELMA!

- PERJANTAIN 3.8. 2018 OHJELMA!

- LAUANTAIN 4.8. 2018 OHJELMA!

- SUNNUNTAIN 5.8. 2018 OHJELMA!

 

TORSTAI 2.8. 2018

Liput Kinon kassalta! Tai etukäteen Holvin lippukaupasta!

Aikuiset 10e/näytös - Lapset (10v ja alle) 5e/näytös - Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 8,50e/näytös

Kymmenen kerran lippu aikuisille (ei henkilökohtainen): 75e / Ilokuvapassi (henkilökohtainen): 65e / Kaksi Ilokuvapassia: 100e

-

Torstain teema on HISTORIAN HAVINAA - tavoittelemme niin fiktiivisiä kuin dokumentaarisia muistumia menneestä, ja samalla juhlistamme kahta tämän vuoden 'merkkipäivää' - 100 vuotta kansalaissodasta ja 100 vuotta ohjaaja Ingmar Bergmanin syntymästä. Juhlistamme myös kahta pitkän linjan tekijää, dokumentaristi Lasse Naukkarista ja ohjaaja Juha Rosmaa.
-
TO 2.8. klo 12 / ARMO(TO)N VUOSI 1918 / (2h05m)

SODAN SILMÄT (22m)

Ohj. Jouko Aaltonen & Seppo Rustanius - Suomi 2018
Muistamme sisällissodan satavuotista historiaa Aaltosen ja Rustaniuksen lyhytdokumentilla, joka kuvaa sotaa lapsen kokemana ja lasten silmin.

SUOMEN HAUSKIN MIES (1h43m)

Ohj. Heikki Kujanpää - Suomi 2018
Mäntyharjullekin tärkeä sisällissotateema jatkuu Heikki Kujanpään mustan huumorin sävyttämällä Suomen hauskin mies -draamalla, jossa vuoden 1918 punavangit joutuvat vankileirillä kehittämään saksalaista komentajaa hauskuuttavan näytelmän. Martti Suosalo loistaa pääroolissa.
ILOKERROIN: 3/5

SARJA: HISTORIAN HAVINAA
-
TO 2.8. klo 14 HYMYILEVÄ MIES / (1h33m)

 
Ohj. Juho Kuosmanen - Suomi 2016
Juho Kuosmasen hurmaava Hymyilevä mies on tositapahtumien innoittama elokuva Olli Mäestä (Jarkko Lahti), jolla on edessään elämänsä tilaisuus. Hän ottelee kahden viikon kuluttua maailmanmestaruudesta Olympiastadionilla ja huomaa olevansa palavasti rakastunut oman kylän tyttöön Raijaan.
ILOKERROIN: 4/5

SARJA: HISTORIAN HAVINAA

-

TO 2.8. klo 15.30 BERGMAN - ETT ÅR, ETT LIV (2h)

Ohj. Jane Magnusson - Ruotsi 2018
Ilokuvafestivaali nostaa tällä ennakkonäytöksellä hattua legendaariselle ohjaaja Ingmar Bergmanille, jonka syntymästä tuli heinäkuussa kuluneeksi sata vuotta. Elokuvassa keskitytään siihen, mitä ohjaajasuuruudelle kuului vuonna 1957, jolloin hän oli yhdessä henkilökohtaisen elämänsä ja uransa murroskohdista.
HUOM! Näytös on Suomen ensi-iltaa edeltävä ennakko yhteistyössä SF Studiosin kanssa.

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: HISTORIAN HAVINAA

-

TO 2.8. klo 17.30   OLDIES BUT GOODIES / 
 (1h46m)

Näytöksen nimi ei tällä kertaa liity ainoastaan vanhoihin elokuvahelmiin, vaan myös huikeisiin herroihin, joilla on yhteisesti ikää lasissa 145 vuotta ja silti luomisvoima on huipussaan. Tänä vuonna 70v täyttänyt Juha Rosma ohjasi juuri lyhytelokuvan ja Lasse Naukkariselta nautimme tällä kertaa edelleen ajatuksia herättävän ja ajankohtaisen ‘No Comments’-dokumentin.
ROTAT (20m)
Ohj. Juha Rosma - Suomi 2018
Stanislav Lemin novelliin perustuva tuore lyhytelokuva
NO COMMENTS (1h26m)
Ohj .Lasse Naukkarinen - Suomi 1986
”Elokuvan haasteena on pureutua juuri nyt läsnäolevaan aikaamme ja tavoittaa ajan tunnot. Haluan kuvata niitä, ei yksiselitteisinä, vaan sellaisina kuin ne ilmenevät: keskenään ristiriitaisina, alati muuttuvina. Dokumentin rakentaminen perustuu kahteen lähtökohtaan: assosiaatiotekniikkaan ja esseistiseen käsittelytapaan. Muoto ja sisältö syntyvät elokuvaa tehtäessä. Kuva saa lopullisen sisältönsä kohdatessaan toisen kuvan, musiikin, sanan, koko äänimaailman.”

HUOM! VAPAA PÄÄSY!!!

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: HISTORIAN HAVINAA

-

TO 2.8. klo 19.15  Malja pitkän linjan puurtajille Naukkariselle ja Rosmalle Kinon pihassa!

(LauNau:n soundcheck salissa)

-

TO 2.8. klo 20.30   TERVANPOLTOSTA ROCKY VI:EEN / ITSENÄISEN SUOMEN LYHYTELOKUVIA (2h)

Risto Jarva-seuran juhlanäytös musiikintekijä Laura Naukkarisen live-säestyksellä

Ohj. mm. Jörn Donner, Valentin Vaala, Jalmari Finne, Aho & Soldan, Risto Jarva, Jaakko Pakkasvirta, Eila Kaarresalo-Kasari, Aki Kaurismäki, Marja Pensala - Suomi 2017 (filmit vuosilta 1918-1986)
Risto Jarva-seuran juhlanäytöksessä nähdään kotimaisten lyhytelokuvien helmiä aina vuodesta 1918 lähtien 80-luvun loppupuolelle. Muutaman minuutin elokuvissa nähdään niin tervanpolttoa Lapissa 1918, kuin Jean Sibelius kotonaan vuonna 1927. Sodanaikaisesta Finlandia-katsauksesta Jörn Donnerin esikoisfilmiin uuteen aamuun heräävästä Helsingistä, Suomen ensimmäisestä varhaisfeministisestä lyhytelokuvasta Kaurismäkien Rocky-parodiaan.
Mykkälyhäreitä säestää livenä musiikintekijä Laura Naukkarinen (LauNau).

Tervanpoltosta Rock’y VI:een -juhlasarjan ovat mahdollistaneet Audiovisuaalisen Viestinnän Edistämiskeskus, Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto sekä Taiteen Edistämiskeskus. Sen ovat toteuttaneet yhteistyössä Risto Jarva -seura ry ja Kansallinen Audiovisuaalinen Instituutti.

HUOM! VAPAA PÄÄSY!!!

SARJA: HISTORIAN HAVINAA

- - -

PERJANTAI 3.8. 2018


PE 3.8. klo 10   PATTI CAKE$ / (1h49m)


Ohj. Geremy Jasper - USA 2017
 
Rosoinen ja elämänmakuinen pala elämää New Jerseystä, jossa 'valkoista roskajoukkoa' edustava Patti jupisee rupisia riimejään ja haaveilee rap-artistin urasta, vaikka arki ei olekaan aina ruusuilla tanssimista - mutta paistaa päivä välillä risukasaankin ja tuo hyväsydämisen Pattin eteen niin pientä menestystä kuin romantiikkaakin.

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: KASVUKIPUJA

KATSO TRAILERI!

-

PE 3.8. klo 12  LADY BIRD / (1h34m)Ohj. Greta Gerwig - USA 2017

Indie-muusa Greta Gerwigin esikoisohjauksessa nimihenkilöllä on hellyyttävästi haku päällä oman identiteetin suhteen, ja vaikka niin koulussa kuin kotona eteen sattuu esteitä, Lady Birdin maailma lumoaa juuri sillä sadunomaisuudella, joka koskettaa tähtipölyllään niitä, jotka uskaltavat haaveilla jostakin aivan muusta.

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: KASVUKIPUJA

KATSO TRAILERI!

-

LOUNAS klo 13-14 Kinon pihassa: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

-

PE 3.8. klo 14 GUERNSEY LITERARY AND POTATO PIE SOCIETY / (2h 4m)


Ohj. Mike Newell - UK 2018

Kirjailija Juliet saa Lontoossa vuonna 1946 kutsukirjeen salaperäiseltä kirjallisuuspiiriltä, joka sai alkunsa natsien miehittämällä Guernseyn saarella. Saavuttuaan perille hän tapaa omalaatuisen ryhmän kirjojen ystäviä, 'kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville'. Uusien ystäviensä kautta Juliet alkaa saada selville sota-aikana tapahtuneita asioita, eikä romantiikaltakaan säästytä juroon, mutta tunteelliseen maajussiin tutustuttaessa - Julietin paikalle tuoneen kirjeen kirjoittajaan.

ILOKERROIN: 4/5

SARJA: OHIKIITÄNEET HELMET

KATSO TRAILERI!

-

PE 3.8. klo 16  BOOK CLUB / (1h44m)

Ohj. Bill Holderman - USA 2018

Lukupiirin naiset ottavat tutustuakseen Fifty Shades of Grey-kirjan ja päättävät, että ikä on vain numero. Hieman nolostuttavankin räikeäksi välillä äityvä hyväntahtoinen emansipaatiokomedia pelastuu kuitenkin käsikirjoituksesta huolimatta hyvien näyttelijöiden ansiosta katsottavaksi, hauskuuttavaksi ja hetkittäin jopa ajatuksia herättäväksi.

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: KASVUKIPUJA

KATSO TRAILERI!

-

PE 3.8. klo 18  FAKIIRI, JOKA JUUTTUI VAATEKAAPPIIN / (1h40m)

Ohj. Ken Scott - UK 2017

Aja, nuori intialainen fakiiri, lähtee äitinsä ennenaikaisen kuoleman jälkeen etsimään isäänsä Pariisiin, väärä sadan euron seteli taskussaan. Pyhiinvaelluksella Ikeaan hän löytää tarjouksen piikkimaton sijaan rakkauden, mutta karma ei petä: kaappiin piiloutunut Aja joutuu pyöritykseen ,joka vie hänet Lontooseen, Barcelonaan, Roomaan ja Tripoliin, milloin Vuittonin salkussa, milloin kuumailmapallossa, huijaamansa verenhimoinen taksikuski perässään.

ILOKERROIN: 4/5

SARJA: ENSI-ILLAT

KATSO TRAILERI!

-

Iltakeitto/Iltatee Kinon pihassa 19.30-20: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

NILKKO BREWING & pienpanimon juomat pe klo 18-24 ja la klo 15-24!

-

Klo 20 JONNA JÄRNEFELT & JUKKA LEPPILAMPI DUO / Konsertti Kulttuurisalissa

Upeasti yhteensointuvilla äänillään näyttelijä, laulaja Jonna Järnefelt ja muusikko Jukka Leppilampi kertovat musiikillisia tarinoita ja loihtivat saliin ainutlaatuisen taikapiirin.

Liput 10e paikan päältä tai mene Holvin lippukauppaan!

-

PE 3.8. klo 21  MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN / (1h55m)

Ohj. Ol Parker - UK 2018

Kymmenen vuotta on kulunut siitä, kun ensimmäisen Mamma Mia! -menestyselokuvan kanssa pääsimme seuraamaan kesänviettoa Kalokairin saarelle Kreikkaan! Juuri ensi-iltansa saaneessa elokuvassa nähdään rooleihinsa palaava alkuperäinen näyttelijäkaarti sekä uusia nimiä, mukana mm. Cher ja 'Downton Abbeyn' Lily James.

ILOKERROIN: 5/5

SARJA: ENSI-ILLAT

KATSO TRAILERI!

-

KLO 23-00 *ABBA ja muut 70-luvun hitit soivat - tanssi, keskustele ystäväpiirissä tai nauti iltateetä tai -palaa Kinon pihalla!

-

PE 3.8. klo 00  WHITNEY / (2h02m)

Ohj. Kevin Macdonald - USA 2018

Dokumentti ikonisen laulaja Whitney Houstonin elämänkaaresta sukulaisten ja ystävien kertomana.

ILOKERROIN: 2/5 * VAROITUS! TÄMÄ ELOKUVA EI JÄTÄ ILOISTA MIELTÄ, VAIKKA ONKIN MUUTEN KELPO DOKUMENTTI!  NENÄLIINAT MUKAAN! NYYH!

SARJA: DOKUMENTTIHELMIÄ

KATSO TRAILERI!

 

- - -

LAUANTAI 4.8. 2018

LA 4.8. klo 10  TALO MEREN RANNALLA (La Villa) / (1h47m)

Ohj. Robert Guédiguian - Ranska 2017
Isän sairauskohtaus tuo toisistaan etääntyneet kuusikymppiset sisarukset Angèlen, Josephin ja Armandin takaisin lapsuudenkotiin autioituvassa merenrantakylässä. Ranskalaisen veteraaniohjaaja Robert Guédiguianin 20. elokuva sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlien kilpailusarjassa 2017.
ILOKERROIN: 3/5
SARJA: MAATEEMA/C'EST LA VIE!

-

LA 4.8. klo 12  HÄÄT RANSKALAISEEN TAPAAN (Le Sens de la Fete) / 
(1h 57m)

ohj. Eric Toledano and Olivier Nakache - Ranska 2017
Ranskan suuren katsojamenestyksen, Koskemattomat-elokuvan ohjaajien uusin elokuva kertoo juhlapalvelua pyörittävästä Maxista, joka saa järjestääkseen poskettoman eeppiset häät hienossa ranskalaisessa linnassa.
ILOKERROIN: 4/5

MAATEEMA/C'EST LA VIE!

-

LA 4.8. klo 14.30  HERRASMIESTEN HUULILLA / (1h)

Ohj. Jari Pollari - Suomi 2018

Tunnin dokumentti Mäntyharjun paikallisista kuuluisuuksista, huikeasta Mäntyharjun Huuliharpistit - pappapumpusta!

ILOKERROIN 4/5

*VAPAA PÄÄSY!

SARJA: DOKUMENTIT

-

RUOKA-/KAHVITAUKO! klo 15-16: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

* Mäntyharjun huuliharpistit esiintyvät!

-

LA 4.8. klo 16.15  PULUBOIN JA PONIN LEFFA / (1h30m)

Ohj. Mari Rantasila - Suomi 2018

Koulun alku lähestyy, mutta 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni Lausi) ei halua koululaiseksi. Hän pukeutuu mieluummin tekoturpaan ja laukkaa kaupungin katuja villinä ja vapaana. Äidin mielestä ponileikkien on loputtava, sillä koulussa pitää käyttäytyä.

Kesän aikana Ponin elämään astuu mielikuvituskaveri Puluboi (Aapo Puusti), omanlaisensa lintumainen poika, joka rakastaa mainoksia ja pullaa ja vihaa r-kirjainta. Rämäpäisellä Puluboilla on ratkaisu Ponin ongelmiin. Kaikki tuntuu helpolta, kun beatboxaa ja syö vähän bullaa! Jännittävä kesä saa aina vain värikkäämpiä käänteitä, kun ponityttö ja lintupoika valtaavat aarteita pursuavan roskalavan ja leikkivät miten lystäävät. Puluboin ja Ponin vauhdissa koko perheen elämä menee railakkaasti uusiksi. 

Ensimmäisistä Risto Räppääjä -hittielokuvistakin tunnetun Mari Rantasilan ohjaama Puluboin ja Ponin leffa perustuu Veera Salmen huippusuosittuun Puluboi ja Poni -kirjasarjaan, jonka anarkistinen huumori on valloittanut niin lasten kuin aikuistenkin sydämet. Ilmiöksi nousseiden hahmojen riemastuttava kohellus muistuttaa kaikenikäisiä leikin ja mielikuvituksen uskomattomasta voimasta.

ILOKERROIN 4/5

SARJA: KOKO PERHEELLE! 

KATSO TRAILERI!

-

LA 4.8. klo 18.15  ISLE OF DOGS / (1h41m)

Ohj. Wes Anderson - USA 2018

12-vuotias Atari Kobayashi Megasakin kaupungista lähtee etsimään lemmikkiään Kaatopaikkasaarelta. Siellä hän ja hänen uudet sekarotuiset koiraystävänsä aloittavat eeppisen seikkailun, joka tulee määrittämään koko kaupungin kohtalon ja tulevaisuuden. Kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen sopiva animaatio 'Grand Hotel Budapestin',  'Moonrise Kingdomin', 'Darjeeling Expressin' ja 'The Fantastic Mr. Fox'-elokuvien visionääriseltä tekijältä!

ILOKERROIN 4/5

SARJA: KOKO PERHEELLE! (K7)

KATSO TRAILERI!
-

ILTAKEITTO klo 19.30-20: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

NILKKO BREWING & pienpanimon juomat pe klo 18-24 ja la klo 15-24!

-

LA 4.8. klo 20  MARI RANTASILA TRIP / Konsertti Kulttuurisalissa!

Liput 10 e paikan päältä tai heti Holvin lippukaupasta!

-

LA 4.8. klo 22 OCEAN'S 8 / (1h51m)

Ohj. Gary Ross - USA 2018

Debbie Ocean (Sandra Bullock) junailee suurta puhallusta yksinomaan naisten voimin. Mukana on tiimi alansa parhaita, hänen rikostoveristaan Lou Milleristä (Cate Blanchett) lähtien. Yhdessä he kokoavat kasaan asiantuntijajoukon: kultaseppä Amitan (Mindy Kaling), katukonna Constancen (Awkwafina), trokari Tammyn (Sarah Paulson), hakkeri Ysipallon (Rihanna) sekä muotisuunnittelija Rosen (Helena Bonham Carter).

Ryöstön kohteena on 150 miljoonaa dollaria timantteina maailmankuulun näyttelijättären kaulalla keskellä vuoden tärkeintä tapahtumaa Met-gaalaa, kaikkien katseiden alla.
ILOKERROIN: 3/5
SARJA: OHI VIUHAHTANEET/ 'OLIN MÖKILLÄ'

KATSO TRAILERI

- - -


SUNNUNTAI 5.8. 2018

(*päivitämme lisää kuvia ja informaatiota lähipäivinä!)

Klo 10 Valontuojat / (1h08m)

Ohj. Antti Haase - Suomi

VALONTUOJAT on dokumenttielokuva Lapin sähköistämisestä ja pojista isiensä jalanjäljillä. Tarinansa jakavat sekä raskaan linjanrakennustyön tehneet asentajat että syrjäkylien emännät, jotka kokivat kodeissaan sähkön tuoman helpotuksen 1940-80-luvuilla. Samalla elokuvaohjaaja Antti Haase tekee henkilökohtaisen tutkimusmatkan isiensä elämäntyöhön. Baltiansaksalaisena pakolaisena Suomeen muuttanut Gunnar Haase saapui vuonna 1945 Lappiin korjaamaan maanmiestensä tuhoja. Antin isä Hannu jatkoi isoisä Gunnarin elämäntyötä Rovakairan Sähkö Oy:n toimitusjohtajana seuraavat 30 vuotta. Viimeisen sähköistämättömän kodin valojuhlaa vietettiin 6.10.1987 Pokassa Alman baarissa. Elokuva näyttää kouriintuntuvasti miten valtava yhteistyöponnistus Lapin sähköistäminen oli, kuinka se turvasi syrjäkylille tasa-arvoiset elinehdot, mutta vaati myös raskaita inhimillisiä uhrauksia. VALONTUOJAT on innostava tarina suomalaisesta sisusta, hyvinvointivaltion rakentamisesta ja pojista isiensä jalanjäljillä.

KATSO TRAILERI!

-

11.15 Monsterimies/ (1h25m)

Ohj. Antti Haase - Suomi

Suomalainen kansallissankari, hirviönero Lordi toi bändeineen Suomelle ensimmäisen Euroviisu-voiton vuonna 2006. Bändin johtohahmo Mr Lordi, rovaniemeläinen Tomi Putaansuu, on kokenut suuren menestyksen ja massojen hyväksynnän. Paine onnistua on suuri.

Antti Haasen ohjaama dokumentti Monsterimies valottaa Suomen euroviisuhistoriaa muuttaneen Mr Lordin taivalta pohjoissuomalaisesta pikkupojasta kansallissankariksi. Dokumentti kuvaa rock-bisneksen ylä- ja alamäkiä, unelmia ja ystävyyssuhteita, luopumista ja uudelleen yrittämistä.

-
Klo 13 Cosplayland  (1h) + workshop 1h

Ohj.  Ulla Turunen ja Ilkka Ruuhijärvi
Uunituore ensisilmäys dokumenttiin Cosplay -harrastajista. Japanista lähtöisin oleva Cosplay (Costume play) on elämäntapa, jossa harrastajat pukeutuvat usein esim. anime- tai manga-maailman tai muun populaarikulttuurin ilmiön hahmoiksi.

*Ilokuvafestivaalilla näemmä pian valmistuvan dokumentin ensimmäisen 'Director's Cutin', jonka jälkeen 7+ vuotiaat voivat osallistua n. tunnin mittaiseen Cosplay-aiheeseen työpajaan Mediateekissa. Ilmoittautumiset: roosa@me.com

-
14-15 Ruoka-/kahvitauko Kinon pihassa! RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ
- 

Klo 14.30 Kuutyttö / (1h15m)

Ohj.  Anna Korhonen - Suomi 2018

Elokuva äidinrakkaudesta, kahdesta naisesta, jotka ovat saman lapsen äitejä, sekä lapsesta, joka kuuluu kahteen erilaiseen maailmaan.

-

Klo 16 Maria by Callas / (1h33m)

Ohjaaja: Tom Volf

Hänen lempinimensä oli La Divina (jumalainen) ja hänestä tuli kaikkien aikojen kuuluisin sopraano. Maria by Callas kertoo Maria Callasin tarinan hänen omasta näkökulmastaan ja hänen ainutlaatuisen äänensä avulla. Mukana aikaisemmin julkaisematonta arkistomateriaalia entisöitynä sekä oopperadiivaa ympäröiviä ihmisiä: Marilyn Monroe, JFK, Grace Kelly ja Elizabeth Taylor. Maria Callasin kirkkaasti loistava lahjakkuus ja tähteys ovat tämän Tom Volfin ohjaaman musiikkielämyksen keskiössä.

KATSO TRAILERI!

-

17.30  Yrittäjä (1h17m)

Ohj. Virpi Suutari - Suomi 2018

'Ei tänne olla lepäämään tultu'. Yrittäjä on karnevalistinen elokuva yrittämisen innosta ja eetoksesta, kahdesta yrityksestä kahdessa hyvin erilaisessa Suomessa.

Elokuvassa Laineen kuusihenkinen perhe tekee työtä tyhjenevällä kotikylällään Honkajoella. Perhe pyörittää tivolia ja ajaa liha-autollaan ympäri maakuntaa myyden perinnelihaa.

Samaan aikaan pääkaupunkiseudulla Maija Itkonen ja Reetta Kivelä saavat hullun idean valmistaa kaurasta proteiiniruokaa. Naiset hankkivat tehtaan ja tilaavat Kiinasta ensimmäisen tuotantokoneen. Syntyy ihme nimeltä nyhtökaura, jota kaikki haluavat, mutta jota ei aluksi saa mistään. Yrittäjä on hauskan hellä kuvaus sirkushupeja, lihaa ja kauraa kauppaavista ihmisistä, joilla on intoa ja hullunrohkeutta lähteä tavoittelemaan unelmiaan.

KATSO TRAILERI!

-
19  Wheels of Freedom (1h18m)

Ohj. Aleksi Puranen

Elää ja olla elossa ovat eri asiat Ville Jaarannolle. Vapaus haaveenaan ja yhdenvertaisuus agendanaan hän lähtee sähköpyörätuolillaan matkalle Euroopan halki. Matkalla hän huomaa, etteivät hän eikä ympäröivä maailma ole siihen valmiita. Arjen harmauteen paras lääke ovat hullut unelmat.

KATSO TRAILERI!

-
Pidätämme oikeuden muutoksiin! Seuraa tätä kanavaa ja FB:tä tietääksesi niistä!

Esitykset Mäntyharjun Kinossa (Kompantie 22) ellei toisin mainita!

Kinosta ja Mäntyharjun torin matkailumökistä lippuja saa ke 1.8. lähtien! (Mahdut kyllä mukaan!)

Askarruttaako? Kysy: roosa@me.com