Ilokuvafestivaali 1.-4.8. 2019

PERJANTAI 3.8. 2018

Liput netistä Kinon kassalta! Tai ennakkoon Holvin lippukaupasta!

Aikuiset 10e/näytös - Lapset (10v ja alle) 5e/näytös - Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 8,50e/näytös

Kymmenen kerran kortti (ei henkilökohtainen) 75e / Ilokuvapassi (henkilökohtainen) 65e


PE 3.8. klo 10   PATTI CAKE$ / (1h49m)


Ohj. Geremy Jasper - USA 2017
 
Rosoinen ja elämänmakuinen pala elämää New Jerseystä, jossa 'valkoista roskajoukkoa' edustava Patti jupisee rupisia riimejään ja haaveilee rap-artistin urasta, vaikka arki ei olekaan aina ruusuilla tanssimista - mutta paistaa päivä välillä risukasaankin ja tuo hyväsydämisen Pattin eteen niin pientä menestystä kuin romantiikkaakin.

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: KASVUKIPUJA

KATSO TRAILERI!

-

PE 3.8. klo 12  LADY BIRD / (1h34m)Ohj. Greta Gerwig - USA 2017

Indie-muusa Greta Gerwigin esikoisohjauksessa nimihenkilöllä on hellyyttävästi haku päällä oman identiteetin suhteen, ja vaikka niin koulussa kuin kotona eteen sattuu esteitä, Lady Birdin maailma lumoaa juuri sillä sadunomaisuudella, joka koskettaa tähtipölyllään niitä, jotka uskaltavat haaveilla jostakin aivan muusta.

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: KASVUKIPUJA

KATSO TRAILERI!

-

LOUNAS klo 13-14 Kinon pihassa: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

-

PE 3.8. klo 14 GUERNSEY LITERARY AND POTATO PIE SOCIETY / (2h 4m)


Ohj. Mike Newell - UK 2018

Kirjailija Juliet saa Lontoossa vuonna 1946 kutsukirjeen salaperäiseltä kirjallisuuspiiriltä, joka sai alkunsa natsien miehittämällä Guernseyn saarella. Saavuttuaan perille hän tapaa omalaatuisen ryhmän kirjojen ystäviä, 'kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville'. Uusien ystäviensä kautta Juliet alkaa saada selville sota-aikana tapahtuneita asioita, eikä romantiikaltakaan säästytä juroon, mutta tunteelliseen maajussiin tutustuttaessa - Julietin paikalle tuoneen kirjeen kirjoittajaan.

ILOKERROIN: 4/5

SARJA: OHIKIITÄNEET HELMET

KATSO TRAILERI!

-

PE 3.8. klo 16  BOOK CLUB / (1h44m)

Ohj. Bill Holderman - USA 2018

Lukupiirin naiset ottavat tutustuakseen Fifty Shades of Grey-kirjan ja päättävät, että ikä on vain numero. Hieman nolostuttavankin räikeäksi välillä äityvä hyväntahtoinen emansipaatiokomedia pelastuu kuitenkin käsikirjoituksesta huolimatta hyvien näyttelijöiden ansiosta katsottavaksi, hauskuuttavaksi ja hetkittäin jopa ajatuksia herättäväksi.

ILOKERROIN: 3/5

SARJA: KASVUKIPUJA

KATSO TRAILERI!

-

PE 3.8. klo 18  FAKIIRI, JOKA JUUTTUI VAATEKAAPPIIN / (1h40m)

Ohj. Ken Scott - UK 2017

Aja, nuori intialainen fakiiri, lähtee äitinsä ennenaikaisen kuoleman jälkeen etsimään isäänsä Pariisiin, väärä sadan euron seteli taskussaan. Pyhiinvaelluksella Ikeaan hän löytää tarjouksen piikkimaton sijaan rakkauden, mutta karma ei petä: kaappiin piiloutunut Aja joutuu pyöritykseen ,joka vie hänet Lontooseen, Barcelonaan, Roomaan ja Tripoliin, milloin Vuittonin salkussa, milloin kuumailmapallossa, huijaamansa verenhimoinen taksikuski perässään.

ILOKERROIN: 4/5

SARJA: ENSI-ILLAT

KATSO TRAILERI!

-

Iltakeitto/Iltatee Kinon pihassa 19.30-20: RAGU'S WOK & KANELIÄSSÄ

NILKKO BREWING & pienpanimon juomat pe klo 18-24 ja la klo 15-24!

-

Klo 20 JONNA JÄRNEFELT & JUKKA LEPPILAMPI DUO / Konsertti Kulttuurisalissa

Upeasti yhteensointuvilla äänillään näyttelijä, laulaja Jonna Järnefelt ja muusikko Jukka Leppilampi kertovat musiikillisia tarinoita ja loihtivat saliin ainutlaatuisen taikapiirin.

Liput 10e paikan päältä tai mene Holvin lippukauppaan!

-

PE 3.8. klo 21  MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN / (1h55m)

Ohj. Ol Parker - UK 2018

Kymmenen vuotta on kulunut siitä, kun ensimmäisen Mamma Mia! -menestyselokuvan kanssa pääsimme seuraamaan kesänviettoa Kalokairin saarelle Kreikkaan! Juuri ensi-iltansa saaneessa elokuvassa nähdään rooleihinsa palaava alkuperäinen näyttelijäkaarti sekä uusia nimiä, mukana mm. Cher ja 'Downton Abbeyn' Lily James.

ILOKERROIN: 5/5

SARJA: ENSI-ILLAT

KATSO TRAILERI!

-

klo 23-00 *ABBA ja muut 70-luvun hitit soivat - tanssi, keskustele ystäväpiirissä tai nauti iltateetä tai -palaa Kinon pihalla!

-

PE 3.8. klo 00  WHITNEY / (2h02m)

Ohj. Kevin Macdonald - USA 2018

Dokumentti ikonisen laulaja Whitney Houstonin elämänkaaresta sukulaisten ja ystävien kertomana.

ILOKERROIN: 2/5 *VAROITUS! TÄSTÄ ELOKUVASTA EI JÄÄ HYVÄ MIELI, VAIKKA SE ONKIN KELPO DOKUMENTTI. MUTTA JOS USKALLAUDUT, NENÄLIINAT MUKAAN! NYYH!  :(

SARJA: DOKUMENTTIHELMIÄ

KATSO TRAILERI!

-

Pidätämme oikeuden muutoksiin! Seuraa tätä kanavaa ja FB:tä tietääksesi niistä!