Ilokuvafestivaali 1.-4.8. 2019

LUOVUUDEN JA HYVÄN MIELEN TYÖPAJA su 6.8. klo 14

HUOMENNA sunnuntaina 6.8. klo 14 Mediateekissa: Eväitä luovaan elämään - työpaja! Jos luovuus ja hyvä mieli kiinnostavat, tempaudu maksuttomaan työpajaan oppimaan jotakin uutta itsestäsi!


'Hyvän mielen taidot', 'Hyvän mielen kortit' ja 'Hyvän mielen vuosi'- kirjojen tekijän Maaretta Tukiaisen kokemuksellinen työpaja (1,5h) - Mediateekissa tai sään salliessa pihassa!

VAPAA PÄÄSY!

 

UUSI TEKIJÄVIERAS: OHJAAJA MIA HALME!

This just in: ohjaaja Mia Halme osallistuu dokumenttinsa JOKA TOINEN PARI esitykseen su 6.8. klo 14.30!

TÄNÄ ILTANA la 5.8. klo 18 SuomiFilmi SIng-Along ja elokuvatyöpajan lyhäreitä, klo 19 HAMPSTEAD, klo 21 MIAMI ja klo 22.45 TANSSIT KINON PIHASSA!

HUOMENNA su 6.8. dokumenttipäivä - tule liikuttumaan ja ilahtumaan tosien tarinoiden parissa! atso koko ohjelma www.ilokuvafestivaali.net ja liput www.lippu.fi/ilokuvafestivaali sekä Kino Mäntyharju! KAIKKIIN NÄYTÖKSIIN SAA LIPPUJA! MAHDUT MUKAAN! PALJON TEKIJÄVIERAITA!

TANSSIT KINON PIHASSA TÄNÄÄN LA 5.8. klo 22.45!

Muistathan piipahtaa Kinon pihan 'lavatansseissa' lauantai-iltana MIAMI-elokuvan jälkeen! Tanssia saa mutta myös olla seinäkukkasena, jos haluaa vaan nauttia kunnon vanhanajan tanssimusiikista! Labbyn catering pitää luomupadat porisemassa ja Suomen jäätelötehtaan jäätelöillä voi vilvoitella tanssin käydessä liian kuumaksi! :)

WONDER WOMAN valloittaa Mäntyharjun la 5.8. klo 11.30!

Lauantain 'popcorn-elokuva' 5.8. klo 11.30 on yllättävän hyvä ja tietysti naisvoimaa pursuava WONDER WOMAN! Talo tarjoaa paukkumaissit tulijoille - älä anna sateisen sään hämätä jäämään kotiin tai mökille kun ensilaatuista viihdettä on tarjolla kivanheiton päässä Mäntyharjun Kinossa!

Elokuvan trailer

TAIDETYÖPAJA KOKO PERHEELLE pe 4.8. klo 17 Kinon pihassa

Päästä luovuutesi valloilleen sateelta suojassa! Taidetyöpaja koko perheelle Kinon pihassa (katoksen alla) perjantaine 4.8. klo 17.30 - vetäjänä Marika Tomu Kaipainen! VAPAA PÄÄSY!

LASTEN DISKO SÄÄN SALLIESSA POMPPULINNASSA klo 18!

Lasten pomppudisko sään sallliessa Pomppulinnassa to 3.8. klo 18!

SAARA CANTELL ja MARITA HÄLLFORS VETÄVÄT ONNELI & ANNELI -työpajan klo 16.30!

Onneli ja Anneli -elokuvien ohjaaja SAARA CANTELL ja kuvaaja MARITA HÄLLFORS VETÄVÄT ONNELI & ANNELI -työpajan torstaina 3.8. klo 16.30 Kinolla! Kaikki mukaan!

LAUANTAI-ILTANA TANSSIT KINON PIHASSA klo 22.45!

Kukapa ei rakastaisi kunnon latotansseja ja nyt tuomme ladon Kinon pihaan eli tanssikengät jalkaan ja kuuntelemaan sitä parasta tanssimusiikkia! Kinon pihassa (sateen sattuessa mediateekissa kai tai kysykää meiltä mut eihän tietenkään sada!) lauantaina 5.8. klo 22.45-! SINNE!

TORSTAI-ILTANA KANSANMUSIIKKIA KINON PIHASSA klo 23.45!

Suomen mahtavin riemufolk-trio ILOISET TYTÖT esiintyy LAURI MÄNTYVAARAN TUUHEET RIPSET - elokuvan kunniaksi Kinon pihassa torstaina 3.8. klo 23.45 (heti LMTR & LOIKKARIT-näytöksen jälkeen)! ILOISET TYTÖT tulee Savonlinnasta ja on kolmen tytön trio, jossa yhtenä instrumenttina on nauru. Kuulit oikein, nauru! :) Laulun, viulun, haitarin ja kontrabasson avulla ILOISET tytöt kertovat tarinoita elävästä elämästä! Saavu siis kuulemaan! Kinon piha tai sateen sattuessa aula!

WONDER WOMAN la 5.8. klo 11.30!

Esitämme lauantaina 5.8. klo 11.30 Mäntyharjulla ennen näkemättömän - ja varmaan muilta kesäkiireiden takia ohi menneen - uutuuden, naisenergiaa pursuavan WONDER WOMAN - elokuvan! Hämmästyttävän laadukas käsikirjoitus ja hurmaava melko tuntematon uusi tähti Gal Gadot takaavat yllättävän hauskan, viihdyttävän ja paikoin koskettavankin elokuvaelämyksen.

Koska kyseessä on kuitenkin USA:ssa super-blockbusteriksi noussut ns. popcorn-elokuva, tarjoamme koko yleisölle paukkumaissit!

 

AIKATAULUMUUTOS! Postia pappi Jaakobille pe klo 10!

Hei! Pieni aikataulumuutos! POSTIA PAPPI JAAKOBILLE on siirtynyt! Nyt elokuvan upea (maailman ainoa) digikopio esitetään perjantaina 4.8. klo 10 Pikkusalissa! MUUMIT RIVIERALLA on samaan aikaan kuin ennen, pe 4.8. klo 16, mutta siirtyy Kinosta Pikkusaliin. Ja lauantaihin on lisätty WONDER WOMAN la 5.8. klo 12 Kinoon! Jihuu ja tervetuloa! :)

VIELÄ LÖYTYY MAJOITUSPAIKKOJA!

Hei! Jos sateinen viikonloppu innostaa viimehetken retkelle Ilokuvien ääreen, löytyy Mäntyharjulta vielä kaikenlaista majoitusta! Ihanassa B&B Aurorassa on vielä jokusia huoneita! Mukavassa Loma-Kerttulassa parikin mökkiä jäljellä ja taiteellisessa Linkkumyllyssäkin muutama aitta. Myös Lankaniemessä löytyy hostel-tyyppisiä huoneita, kannattaa siis kysellä meiltä (roosa@me.com), booking.com tai suoraan majoitusliikkeistä! :) P.S. Ja leirielämää rakastaville on mahdollisuus yöpyä omissa teltoissa Valkjärven varausleirintäalueella Repoveden kansallispuistossa! (kysele meiltä!)


http://www.villa-aurora.fi
https://linkkumylly.fi/fi/etusivu/
https://www.lomakerttula.fi
http://www.tervarumpu.fi/…/…/body0:template=johkuproduct.tpl
http://www.bbpinus.fi/index.php/fi/

RSS feed