TERVETULOA ILOKUVAFESTIVAALILLE! ♥

Tämän vuoden Ilokuvafestivaali 2020 on heinä-elokuun vaihteessa, keskiviikosta 29.7. sunnuntaihin 2.8. 2020! :)

Ilokuvafestivaali on hyvän mielen, onnellisten loppujen ja kohottavien tarinoiden asialla!

OHJELMISTO LÖYTYY TÄÄLTÄ!

Elokuvaesitysten lisäksi nautimme tietysti myös keskusteluista, yhdessäolosta, konserttien musiikkiannista sekä ravintolan ja kahvilan tuoreista herkuista.

Tule viihtymään kivassa seurassa - elokuu on ilokuu!

HUOM! Keskiviikolle 29.7. on siis lisätty viisi näytöstä ja sunnuntai-illalle yksi näytös! Keskiviikko on ns. perinteinen 'bonuspäivä', eli Kinon pihan palvelut eivät vielä ole käytössä, mutta lippukassa palvelee ja sieltä löytyvät herkut ja popparitkin!

-

Ilokuvafestivaali on ehtinyt jo 5-vuotiaaksi ja vielä hiukkasen sitäkin iäkkäämpi Mäntyharju viettää tänä vuonna peräti 425-vuotispäiviään! Ilokuvafestivaalia juhlistetaan koronarajoitusten mukaisesti, varovaisen toiveikkaasti ja toivoen pandemian varjon väistymistä - toisaalta pidetäänhän koko ajan festarilla mielessä niin itsemme kuin muiden suojeleminen tarttuvalta taudilta, josta ei edes vielä varmaan edes tiedetä kaikkea.

Kinon pihalla väljästi ja hyvin ilmastoiduissa teltoissa istuen voi torstaista sunnuntaihin nauttia ihanien paikallisten yhteistyökumppaniemme Kaneliässän ja Mäntyharjun Musiikki & Ruoka ry:n antimista. Anniskelusta vastaa paikallinen pienpanimo Nilkko Brewing.

Majoitusta kannattaa tiedustella B&B Villa Aurorasta sekä B&B Pinuksesta, myös yksittäisiä asuntoja ja mökkejä on väliin löytynyt vuokrattaviksi, näistä kannattaa kysellä meiltä festivaalitoimistosta.

Tänä vuonna konserteissa ilahduttavat - kuten tietysti aina - mahtavat artistit! Perjantai-illan kohottaa sfääreihin säveltäjä Eero Hämeenniemi impromeditaatiokonsertillaan ja lauantaina riemastuttaa Ykspihlajan Kino-orkesteri, solistinaan mm. näyttelijä Oona Airola!

Konserttiliput & infot  täältä!

-

Suosittelemme nettilippujen ostamista välttääksemme jonoja Kinon aulassa. Päiväkohtaisilta ohjelmistosivuilta löydät linkit näytösten lippuihin. Lippuja saa toki myös Kinosta ke-la klo 11-22 ja su klo 11-20.

Helpoin tapa ostaa paljon lippuja on hankkia sarjalippu Kinon nettikaupasta, ja meilata Kinoon kopio sähköpostitse tulleesta sarjalipusta sekä omat leffavalinnat. Saat paluupostissa näytöskohtaisia lippuja, jotka voit näyttää puhelimen ruudulta sisään tullessa! Tällöin varaat paikkasi näytökseen, koska kaikki istuimet eivät ole koronan takia käytössä! 

Sarjalippu (10 elokuvaa = 70€) ei ole henkilökohtainen eli sitä voi käyttää myös perhe tai ystäväjoukko. 

-

Ruoka-ajat (MuRu ry) ovat torstaista sunnuntain lounaaseen klo 12-14 ja klo 17-19, muina aikoina Kaneliässän herkulliset muurinpohjaletut, suolaiset ja makeat leivonnaiset, jäätelöt ja kylmät juomat virvoittavat ja ravitsevat! 

Ruoka-aikoina tarjolla vegaaneille sopiva kasvisruoka sekä lihapohjainen lämmin ruoka. Molemmissa on käytetty mahdollisuuksien mukaan paikallisten pientuottajien herkkuja, mm. Vierulan tilan kasviksia, Kuvalan tilan lihaa ja kananmunia sekä Leskelän tilan vuoden ympäri ulkona laiduntavan ylämaankarjan luomulihaa.

*Vuoden 2020 julistetaiteilija on ystävämme, ihailemamme taiteilija ja Ilokuvafestivaalin aktiivinen kävijä Kaija Rosma.

elokuu on ilokuu!

haluatko kuulla lisää?

seuraa somessa: