LAUANTAI 7.8. 2021

 

LAUANTAI 7.8.2021

Lauantaina inspiroidutaan vahvoista tarinoista ja hahmoista läheltä ja kaukaa. Tarjolla on niin upouutta elokuvaa ennakkonäytöksen muodossa, kevään Oscar-voittajia, kuin viime vuonna koronarajoituksiin hukkuneita helmiä.

 

10 WENDY (Yhdysvallat) / K12 / 1h 51min  

Ohjaus: Benh Zeitlin / Rooleissa: Devin France, Yashua Mack, Gage Naquin, Gavin Naquin, Ahmad Cage, Krzysztof Meyn

Beasts of the Southern Wild -elokuvan ohjaaja Benh Zeitlin tekee paluun Peter Pan -version kera, joka on koskettavan upea kunnianosoitus lapsuudelle. Elokuva seuraa nuorta Wendyä, joka hyppää tuntemattomaan tarkoituksenaan välttää aikuistuminen – ja löytää elämänsä seikkailu.

TRAILER

LIPUT

 

12  DAVID COPPERFIELDIN ELÄMÄ JA TEOT (Iso-Britannia) / K12 /  1h 58min 

Ohjaus: Armando Ionnucci / Rooleissa: Dev Patel, Tilda Swinton, Hugh Laurie, Peter Capaldi, Ben Whishaw

David Copperfieldin elämä ja teot tuo Charles Dickensin mestariteoksen valkokankaille hauskempana kuin koskaan! Hyväsydäminen orpo David (Dev Patel) etsii omaa paikkaansa viktoriaanisessa Englannissa. Hänen elämäntarinassaan polveilevat vuoroin laupeus ja pahansuopuus, rutiköyhyys ja yltäkylläisyys. Armando Iannuccin (mm. The Death of Stalin, tv-sarja Rouva varapresidentti) sovitus antaa klassikolle uuden elämän ja päivittää sen 2020-luvulle.

TRAILER

LIPUT


14.30  PALM SPRINGS (Yhdysvallat) / K12 / 1h 30min   

Ohjaus: Max Barbakow / Rooleissa: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Peter Gallagher

Nyles (koomikko Andy Samberg) on huoleton avec Palm Springsissä järjestettävissä häissä, joissa tympääntynyt morsiusneito Sarah toivoo vain juhlien olevan nopeasti ohi.  Asiat mutkistuvat, kun Sarahille selviää, ettei juhlia, itseä tai Nylesin seuraa niin vain paeta.

Max Barbakowin ohjaama Palm Springs on vuoden hauskin romanttinen komedia - 2020-luvun Päiväni murmelina.

TRAILER

LIPUT

 

16.15   70 ON VAIN NUMERO (Suomi) / K12 / 1h 42min  

Ohjaus: Johanna Vuoksenmaa / Rooleissa: Hannele Lauri, Mikko Nousiainen, Marja Packalén, Misa Palander

Lavalla Seija (Hannele Lauri) säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta kotonaan hän syö kylmää nakkia ja juo piimää yksin yönälkäänsä. Seija tapaa biisinkirjoitusleirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja yhteistyön tuoksinassa päästää itsensä rakastumaan. Seijan olisi uskallettava astua jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin – ja kestettävä sen seuraukset.

TRAILER

LIPUT


18.30   SOUND OF METAL (Belgia, Yhdysvallat) / K12 / 2h   

Ohjaus: Darius Marder / Rooleissa: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci

Ruben ja Lou matkustavat ympäri Amerikkaa keikkaillen loputtomalla kiertueellaan. Heidän musiikkinsa on kovaäänistä, vimmaista ja intohimoista. Yhden keikan jälkeen Rubenin korvissa vinkuu ja hänen kuulonsa huononee nopeasti. Uusi, järkyttävä tilanne saa Rubenin ahdistuksen partaalle ja menneisyyden vanhat paheet alkavat jälleen houkuttaa. Lou löytää hänelle eristyksissä olevan hoitokodin, jota johtaa omalaatuinen veteraani Joe. Joen ankaran kurin alla alkaa Rubenin hiljainen tutkimusmatka omaan sisimpään.

TRAILER

LIPUT


20.45  BABYTEETH (Australia) / K12 / 1h 58min

Ohjaus: Shannon Murphy / Rooleissa: Eliza Scanlen, Toby Wallace, Essie Davis, Ben Mendelsohn

Ylistetty Babyteeth on valoisa draama perheestä yhden suuren surun ja elämänkokoisen ilon äärellä. Herkkä ja koskettava draama perheestä, jonka teini-ikäinen tytär Milla on vakavasti sairas. Kun Milla alkaa hengailla itseään useamman vuoden vanhemman pahan pojan Moseksen kanssa, ei vanhemmilta riitä suhteelle ymmärrystä. Moses kuitenkin onnistuu sytyttämään Millan kateissa olleen elämänjanon ja vanhemmat joutuvat punnitsemaan uudelleen sitä, mikä Millalle – ja koko perheelle – onkaan lopulta tärkeintä.

TRAILER

LIPUT

-

Ruoka-ajat Kinon pihassa:  

- MuRu ry:n lounas klo 12-14 ja illallinen klo 17-19  

- Kahvila Kaneliässä palvelee n. klo 10-19.  

*Oikeudet muutoksiin pidätetään! :) Seuraa tätä kanavaa ja Ilokuvafestivaalin FB-sivuja tietääksesi niistä!  

Suosittelemme nettilippujen ostamista välttääksemme jonoja Kinon aulassa. Päiväkohtaisilta ohjelmistosivuilta löydät linkit näytösten lippuihin.  

Helpoin tapa ostaa paljon lippuja on hankkia sarjalippu Kinon nettikaupasta, ja meilata Kinoon kopio sähköpostitse tulleesta sarjalipusta sekä omat leffavalinnat. Saat paluupostissa näytöskohtaisia lippuja, jotka voit näyttää puhelimen ruudulta sisään tullessa! Tällöin varaat paikkasi näytökseen, koska kaikki istuimet eivät ole koronan takia käytössä!    

Sarjalippu (10 elokuvaa = 75€) ei ole henkilökohtainen eli sitä voi käyttää myös perhe tai ystäväjoukko.

elokuu on ilokuu!

haluatko kuulla lisää?

haluatko kuulla lisää?

seuraa myös fb:ssä!